HE rečenični rječnik - preuzimanje

If you want to fill this questionairre in English, please click this link.


Poštovani,
Hvala što ste iskazali zanimanje za preuzimanje datoteke rrHE.Txt.


Prvo izdanje ove generacije tekstualne datoteke rrHE.Txt nastalo je tijekom projekta "Hrvatsko-engleski rečenični rječnik" 2005. godine. Datoteka rrHE.Txt se trajno povećava, radom autorskog tima hrvatsko-engleskog rečeničnog rječnika, ali i na temelju priloga i sugestija njenih korisnika. Za potrebe službenog sučelja prema rečeničnom rječniku, rečenice iz datoteke rrHE.Txt su dodatno segmentirane i segmenti su svedeni na osnovni oblik. Ove informacije čine jezgru službenog sučelja za napredno pretraživanje rečeničnog rječnika i nisu dostupne za preuzimanje.

Kako bi u budućnosti datoteka rrHE i cijeli EH rječnički sustav bili što bolji, molimo vas da prije preuzimanja datoteke odgovorite na sljedeći kratki upitnik. Po primitku vaših odgovora, administrator rečeničnog rječnika poslat će vam najkasnije sljedeći radni dan poveznicu prema datoteci rrHE.Txt. 

Unaprijed hvala na suradnji,
Dr. Goran Igaly i projektni tim HE rečeničnog rječnika


Vaše ime i prezime:


Kada ste i gdje prvi puta čuli za HE rečenični rječnik?
 


Kako namjeravate koristiti datoteku rrHE.Txt (izrada aplikacije, znanstveni rad, ...)?
 Želite li primati novosti o razvoju hrvatsko-engleskog rječničkog sustava?
 Vaša adresa e-pošte: Na ovu adresu će vam biti poslana poveznica prema najnovijoj verziji rrHE.Txt i novosti o razvoju hrvatsko-engleskog rječničkog sustava ako ste u prethodnom polju upisali "Da".Jeste li spremni pomoći u razvoju HE rečeničnog rječnika (ustupanjem prijevoda za korištenje u rečeničnom rječniku, radom na segmentaciji, povezivanjem rečeničnog rječnika s nekim drugim rječničkim sustavom, kupnjom ili distribucijom komercijalnih proizvoda temeljenih na EH rječniku i HE rečeničnom rječniku, korištenjem marketinškog prostora EH i HE rječnika, sponzorstvom, novčanom donacijom...)? Ako da, molimo vas opišite ukratko svoj prijedlog suradnje.